Haarlem

Haarlem Foto Wanddecoratie

Unieke afbeeldingen van Haarlem die niet zullen misstaan aan de muur van uw woonkamer of op kantoor. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen zoals Canvas, Acrylglas, Aluminium en meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met mij via het contact formulier

Haarlem, wist je dat?

Waar hebben ze de lekkerste koffie?

Haarlem Foto Wanddecoratie

Er zijn in Haarlem heel veel koffie tentjes waar je lekker koffie kan drinken. Bij Native hebben ze goede koffie en kan je heerlijk zitten. Bij Blend hebben naast goede koffie ook een uitgebreide ontbijt en lunch kaart en zit je zomers heerlijk de gehele dag in zon op het terras. De lekkerste koffie van Haarlem haal je toch wel bij Ax aan de Kruistraat, een fijn authentiek tentje waar de koffie met passie wordt gemaakt!

Waar zijn de mooiste foto spots?

Haarlem Foto Wanddecoratie

Waar niet in Haarlem? Voor een mooi stadsgezicht van Haarlem moet je aan het Spaarne zijn aan de overkant van Het Teylers Museum. De ideale tijd is tijdens zonsondergang. Iets verderop, richting de Vissersbocht, heb je ook een mooie plek om een plaatje te schieten. Loop je nog verder, dan moet je natuurlijk de bekendste molen van Haarlem, “De Adriaan” niet vergeten om op de gevoelige plaat te zetten. Naast fotospots aan het Spaarne, zijn er natuurlijk in het centrum van Haarlem genoeg plekjes te vinden. Uiteraard de Grote Markt maar ook straatjes als de Warmoestraat, Korte Houtstraat, Kerkstraat en nog vele andere. Kortom, neem je camera mee als je naar Haarlem gaat.

Haarlem Photo Wall Decoration

Unique Haarlem Photo Wall Decoration. Canvas, Acrylic, Metal and high quality Prints in various sizes

Product Brand: Photo Wall Decoration

Product Currency: EUR

Product Price: 150

Price Valid Until: 2023-12-31

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5